Coldset Printing Partners heeft tevreden klanten!

In samenwerking met de firma Proactify (www.proactify.be) heeft Coldset Printing Partners een tweeledige studie laten uitvoeren waarmee de commerciële uitdagingen van de onderneming werden aangepakt. Enerzijds lag de focus op de commerciële werking van het team van orderbegeleiders en anderzijds op de analyse van het cliënteel.

Voor het deel ‘commerciële werking van het team’ werd er, via  een workshop, een interactieve groepsanalyse van de beschikbare commerciële stijlen uitgewerkt. Achteraf volgde dan een individuele bevraging van iedere orderbegeleider wat hem of haar binnen een bepaalde commerciële stijl plaatste.

Voor het deel ‘analyse van het cliënteel’ werd er gezamenlijk een heuse telefonische klantbevraging opgezet die dan door de medewerkers van Proactify werd uitgevoerd. Het doel hiervan was te informeren naar de gepercipieerde meerwaarde die Coldset Printing Partners biedt aan haar klanten (= wat bieden wij de klanten aan dienstverlening) versus de verwachtingspatronen die deze klanten hadden over onze drukkerij (= wat verwachten die klanten aan dienstverlening).

De resultaten van deze studie waren heel positief! Lees hier de eindconclusie van Proactify:

Coldset Printing Partners slaagt erin om dankzij een uitgekiende samenstelling van haar dienstverlenend personeel een grote tevredenheid van haar cliënteel te generen. De klanten zijn zeer tevreden over de geoptimaliseerde dienstverlening en over de verregaande investering in de technische kennis van het personeel. Op deze manier heeft het management van CCP een duidelijke benchmark om zo de kwaliteit van haar dienstverlening in de toekomst te kunnen blijven continueren, en ontvangt het dienstverlenend personeel een sterk positief signaal voor haar geleverde inspanningen.

Zie ook deze link.